Home » , , , , » Flowers in the Attic (2014)

Flowers in the Attic (2014)


Αξιολόγηση: 5,5/10 - ‎138 ψήφοι

Ηθοποιοί: Heather Graham, Ellen Burstyn, Kiernan Shipka

Η Κορίν, μετά τον θάνατο του συζύγου της (που στην πραγματικότητα ήταν ο ετεροθαλής αδερφός του πατέρα της, δηλαδή ο θείος της), επιστρέφει στο Φόξγουορθ Χολ, το πατρικό της αρχοντικό με τα τέσσερα παιδιά της: την δωδεκάχρονη Κάθυ (και πρωταγωνίστρια), τον δεκατετράχρονο Κρις και τα πεντάχρονα δίδυμα Κόρυ και Κάρυ.
Ελπίζει πως ο ετοιμοθάνατος πατέρας της -ο παππούς των παιδιών- θα τη συγχωρέσει που παντρεύτηκε το θείο της και έτσι να την συμπεριλάβει στην διαθήκη του.
Όμως, για την συγχωρέσει, η Κορίν πρέπει να κρύψει την ύπαρξη των παιδιών της, με τη βοήθεια της σκληρόκαρδης και φανατικά θρησκόληπτης γιαγιάς των παιδιών, σ' ένα απόμερο δωμάτιο του αρχοντικού.
Τα παιδιά πιστεύουν στη μητέρα τους πως θα μείνουν κλειδωμένα πολύ λίγο καιρό, και με την τεράστια σοφίτα του αρχοντικού σαν παιχνιδότοπο (της οποίας η είσοδος είναι μια σκάλα στο καμαράκι του δωματίου των παιδιών), προσμένουν το θάνατο του παππού τους έτσι ώστε να ελευθερωθούν. Όμως, περνούν μέρες, μήνες, χρόνια...





Πρώτα περιμένετε 5 δευτερόλεπτα στο ADFLY και μετά κάντε κλίκ πάνω δεξιά SKIP AD

Οδηγίες για να δείτε την ταινία με STREAMIN.TO:


Πρώτα περιμένετε 5 δευτερόλεπτα στο ADFLY και μετά κάντε κλίκ πάνω δεξιά 
SKIP AD.
Μόλις μεταφερθείτε στη σελίδα STREAMIN.TO μην κάνετε κλίκ στον υποτιθέμενο player αλλά στο μπλέ κουμπί που βρίσκεται ακριβώς απο κάτω και γράφει procceed to video.

Οδηγίες για να δείτε την ταινία με FLASHX.TV


Πρώτα περιμένετε 5 δευτερόλεπτα στο ADFLY και μετά κάντε κλίκ πάνω δεξιά 
SKIP AD.
Μόλις μεταφερθείτε στο FlashX.tv πατήστε πάνω στο PLAY NOW (CLICK HERE) και έπειτα στο Χ να κλείσει η διαφήμιση μέσα στο παράθυρο του βίντεο



Οδηγίες για να δείτε την ταινία με PUTLOCKER

Πρώτα περιμένετε 5 δευτερόλεπτα στο ADFLY και μετά κάντε κλίκ πάνω δεξιά 
SKIP AD.
Μόλις μεταφερθείτε  στην σελίδα του PUTLOCKER κάντε κλίκ στο Continue As Free User. Έπειτα εφόσον κλείνετε όλα τα αναδυόμενα παράθυρα κάντε κλίκ στο δεξί κουμπί με το σύμβολο play και όχι στο αριστερό.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ONLINE
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Copyright © 2014. YaTainia - All Rights Reserved