Home » , , , » Mandariinid (2013)

Mandariinid (2013)


Αξιολόγηση: 8,9/10

Φθινόπωρο στη δεκαετία του 1990. Σε ένα χωριό της Εσθονίας στην Αμπχαζία. Δασοσκεπείς λόφοι, η θάλασσα, οπωρώνες από μανταρίνια.Ο πόλεμος της Αμπχαζίας στη Γεωργία έχει ξεσπάσει. Δύο χωρικοί ένας γέρος ο Ivo και ο γείτονάς του ο Markus είναι οι μόνοι που δεν έφυγαν.Ο Markus θέλει να μαζέψει τα μανταρίνια απο την φυτεία του,
αν και ο Ivo είναι αντίθετος στο να το κάνουν στη διάρκεια του πολέμου. Καθώς ο πόλεμος ξεσπάει μπροστά στα μάτια τους,ο Ivo βρίσκει έναν επιζώντα πληγωμένο Καυκάσιο τον Akhmed στο πεδίο της μάχης. Παρά τον κίνδυνο ο Ivo τον παίρνει στο σπίτι του. Όταν Markus, πάει να θάψει τους νεκρούς Γεωργιανούς, βρίσκει ακόμα έναν επιζώντα. Οι δύο φίλοι πρέπει τώρα να επιλύσουν το δικό τους πόλεμο κάτω από τη στέγη τους με εχθρούς και από τις δύο πλευρές.

Director: Zaza Urushadze
Writer: Zaza Urushadze
Stars: Giorgi Nakashidze, Elmo Nüganen, Raivo Trass






Πρώτα περιμένετε 5 δευτερόλεπτα στο ADFLY και μετά κάντε κλίκ πάνω δεξιά SKIP AD

Οδηγίες για να δείτε την ταινία με STREAMIN.TO:


Πρώτα περιμένετε 5 δευτερόλεπτα στο ADFLY και μετά κάντε κλίκ πάνω δεξιά 
SKIP AD.
Μόλις μεταφερθείτε στη σελίδα STREAMIN.TO μην κάνετε κλίκ στον υποτιθέμενο player αλλά στο μπλέ κουμπί που βρίσκεται ακριβώς απο κάτω και γράφει procceed to video.

Οδηγίες για να δείτε την ταινία με FLASHX.TV


Πρώτα περιμένετε 5 δευτερόλεπτα στο ADFLY και μετά κάντε κλίκ πάνω δεξιά 
SKIP AD.
Μόλις μεταφερθείτε στο FlashX.tv πατήστε πάνω στο PLAY NOW (CLICK HERE) και έπειτα στο Χ να κλείσει η διαφήμιση μέσα στο παράθυρο του βίντεο



Οδηγίες για να δείτε την ταινία με PUTLOCKER

Πρώτα περιμένετε 5 δευτερόλεπτα στο ADFLY και μετά κάντε κλίκ πάνω δεξιά 
SKIP AD.
Μόλις μεταφερθείτε  στην σελίδα του PUTLOCKER κάντε κλίκ στο Continue As Free User. Έπειτα εφόσον κλείνετε όλα τα αναδυόμενα παράθυρα κάντε κλίκ στο δεξί κουμπί με το σύμβολο play και όχι στο αριστερό.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ONLINE
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Copyright © 2014. YaTainia - All Rights Reserved